Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψήφισμα για τον θάνατο του Παναγιώτη Βλαχοδήμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, μετά το άγγελμα του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Πολυνερίου, Βλαχοδήμου Παναγιώτη, συνήλθε, σήμερα, 26 Μαΐου 2023, παρουσία του Δημάρχου, σε έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του και να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Ο Βλαχοδήμος Παναγιώτης, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Πινδέων για μία τετραετία και Πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου από τη σύσταση του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης και υπηρέτησε τον τόπο με ήθος, αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση.

Σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της δέουσας τιμής στον αείμνηστο, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλης αποφασίζει ομόφωνα:

• Να εκφραστούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντα.

• Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντα.

• Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντα και να αναρτηθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύλης

Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τον ξαφνικό χαμό του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Του άοκνου εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Του ανθρώπου που ήταν συνώνυμο του αγαπημένου του χωριού. Του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πολυνερίου που την υπηρέτησε ευσυνείδητα για πολλά χρόνια.

Συνεργαστήκαμε αρμονικά όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας από τη θέση του για το καλό του τόπου μας, επιλύοντας μια σειρά από προβλήματα που υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή.

Εκφράζω στην οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Κωνσταντίνος Μαράβας
Δήμαρχος Πύλης

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή