Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψήφο εμπιστοσύνης για σταθερή Κυβέρνηση με Ν.Δ. ζήτησε ο Κώστας Σκρέκας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις επισκέψεις του στα χωριά του Νομού Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας για να φτάσει παντού το μήνυμα για μια ισχυρή Κυβέρνηση με Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Πέμπτη, κ. Σκρέκας βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους του Νεραϊδοχωρίου, του Περτουλίου, της Ελάτης και του Κοτρωνίου, τους οποίους αφού τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στην πρώτη εκλογική μάχη, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα τους ώστε να βελτιωθεί περαιτέρω η ποιότητα της ζωής τους, με απτές δράσεις και έργα.

Παράλληλα, ανέδειξε την κρισιμότητα των επόμενων εκλογών για το μέλλον του τόπου, τονίζοντας ότι «αν δεν υπήρχε η απλή αναλογική, ήδη η Νέα Δημοκρατία θα ήταν Κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία. Αυτό το οποίο δεν έγινε πράξη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, λόγω της απλής αναλογικής, σας καλώ να το κάνουμε πράξη μαζί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου». Συνεχίζοντας, υπογράμμισε πως «μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία, θα δώσει τη δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές τις οποίες τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».

Στο Περτούλι, ο Κώστας Σκρέκας, συναντήθηκε με μέλη δασικών συνεταιρισμών και συζήτησαν για την προετοιμασία τους ενόψει του καλοκαιριού αλλά και για τις ενέργειες που χρειάζονται, ώστε να θωρακιστούν περαιτέρω τα πολύτιμα δάση των Τρικάλων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή