Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψυχολογική υποστήριξη μαθητών και καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων αντιλαμβάνεται πλήρως την νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί και έφερε αλλαγές στην καθημερινότητα και στον τρόπο ζωής μας. Οι μαθητές και οι καθηγητές καλούνται να λειτουργήσουν σε ένα νέο εξ αποστάσεως περιβάλλον μάθησης κλεισμένοι μέσα στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και νέα εργαλεία. Παράλληλα η κοινωνική ζωή μας, όπως την ζούσαμε μέχρι σήμερα, έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία μας.

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων, με την βοήθεια της ψυχολόγου του σχολείου κας. Κωνσταντίνας Μπαλατσούκα, ξεκινά μια προσπάθεια ενημέρωσης και ψυχολογικής υποστήριξης των μαθητών και των καθηγητών με άρθρα στην ιστοσελίδα του σχολείου και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Επίσης, από σήμερα οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων που χρειάζονται βοήθεια, για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν σχετικό με την διαχείριση της νέας κατάστασης, μπορούν να απευθύνονται στο email 1epalpsy@gmail.com για να έρθει σε επαφή μαζί τους η ψυχολόγος του σχολείου μας.

Μπορεί τα σχολεία  να είναι κλειστά, αλλά το 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων θα χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο μέσο για να βοηθήσει τους μαθητές και τους καθηγητές του, στηρίζοντας πάντα το Δημόσιο Εκπαιδευτικό Σύστημα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΝΤΟΓΚΑΣ

 

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή