Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σανίδα σωτηρίας» ο Μύλος των Ξωτικών για τα ταξί στα Τρίκαλα

Μεγάλη μείωση τζίρου καταγράφουν οι επαγγελματίες οδηγοί των Τρικάλων

Πεσμένη κίνηση και αυξημένα έξοδα είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ταξιτζήδες στα Τρίκαλα, με την κατάσταση να βαίνει ολοένα και χειρότερα για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Εμφανώς προβληματισμένος, μιλώντας στο Trikalanews.gr ο επί σειρά ετών συνδικαλιστής και Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί ν. Τρικάλων Γεώργιος Τσίγκας, ανέφερε πως οι προσδοκίες για μια …μικρή ανάσα, στρέφονται στην εορταστική περίοδο.

«Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα φέρουν την …Άνοιξη, αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν να αυξηθεί η κίνηση και κατ’ επέκταση και ο τζίρος των επαγγελματιών οδηγών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Μύλος των Ξωτικών σίγουρα θα ανεβάσει την κίνηση και αναμένουμε τα Χριστούγεννα για να δούμε την δουλειά να ανεβαίνει» τόνισε.

Μετ’ εμποδίων οι μετακίνησεiς στην πόλη

Την ίδια ώρα, μιλώντας για την καθημερινότητα και τα προβλήματά τους στους δρόμους της πόλης, ο πρόεδρος των ταξιτζίδων έκανε λόγο για ιδιαίτερες δυσκολίες όσον αφορά τα έργα που πραγματοποιούνται από το καλοκαίρι ακόμα.

«Δυσκολευόμαστε, δεν μπορούμε πολλές φορές να φτάσουμε στο σημείο που βρίσκεται ο πελάτης. Κάνουμε υπομονή ωστόσο, πρέπει να γίνουν και τα έργα».

Οι περισσότεροι επαγγελματίες είναι προβληματισμένοι για το μέλλον τους και σκέφτονται να παραδώσουν κλειδιά και να αλλάξουν επάγγελμα. Παρόλα αυτά, το θετικό είναι πως στα Τρίκαλα σήμερα δραστηριοποιούνται 102 ταξί, αριθμός ίδιος σε σχέση με πέρυσι.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή