Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε διήμερο αγώνων στην Άμφισσα  συμμετείχαν οι ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συνεχίζει τις δράσεις του στην ποδηλασία. Αυτή τη φορά η αγωνιστική ομάδα της ακαδημίας συμμετείχε στον διήμερο ποδηλατικό αγώνα της Άμφισσας <<ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟΚΟΣ>> που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του. Οι αγώνες διοργανώθηκαν με επιτυχία  από τον ποδηλατικό όμιλο ΖΕΥΣ.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου ο Π.Σ. Τρικάλων  συμμετείχε στους αγώνες  με 10 αθλητές και αθλήτριες από την ποδηλατική του ακαδημία. Οι ποδηλάτες της κατηγορίας παίδων αγωνίστηκαν και τις δύο ημέρες. Το Σάββατο στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης  Ιτέα – Δελφοί  17,2 km και την Κυριακή στον αγώνα σιρκουί 25km στην πόλη της Άμφισσας. Οι μικρότερης κατηγορίας ποδηλάτες αγωνίστηκαν μόνο στον αγώνα της Κυριακής.

Οι νεαροί ποδηλάτες μας κέρδισαν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες από την συμμετοχή τους, έχοντας  παράλληλα και πολύ καλές επιδόσεις στους αγώνες.

Στην κατηγορία παίδων είχαμε δύο αγώνες: ο Μάντζιος Δαμιανός στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης  του Σαββάτου τερμάτισε στην 6η θέση ενώ στον αγώνα σιρκουί της Κυριακής μετά από πτώση εγκατέλειψε, ευτυχώς μόνο με ελαφρά τραύματα. Ο Ζιντζόβας Ντίνος στον αγώνα του Σαββάτου ήταν 12ος ενώ στον αγώνα της Κυριακής τερμάτισε άξια στην 6η θέση. Ο Παπαβασιλείου Βαγγέλης στον αγώνα του Σαββάτου τερμάτισε 11ος και στον αγώνα της Κυριακής 8ος.

Στην κατηγορία κορασίδων: Μετά από περιπετειώδη αγώνα η Ντάκου Εύα εγκατέλειψε από λάθος των κριτών και η Σούλιου Κέλλυ εγκατέλειψε μετά από πτώση.

Στην κατηγορία παμπαίδων: Ο Σιδέρης Αλέξανδρος κέρδισε άξια το χάλκινο  μετάλλιο τερματίζοντας στην 3η θέση, ενώ μαζί του στο βάθρο της πρώτης εξάδας βρέθικε και ο Μαγαλιός Ορέστης που τερμάτισε 6ος. Ο Σιδέρης Παναγιώτης ήταν 7ος  και ο Κουτσιβέτας Άρης 9ος.

Στην κατηγορία μίνι μεγάλα: Ντίνας Χρήστος  είχε την ευκαιρία για νίκη αλλά μια  πτώση εκατό μέτρα πριν τον τερματισμό του χάλασε τα σχέδια. Ο μικρός ποδηλάτης μας όμως δεν το έβαλε κάτω, αφού ξανασηκώθηκε και τερμάτισε στην 3η θέση κερδίζοντας άξια το μετάλλιο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν σε κάθε αγώνα.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας)

Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα)

Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία)

PROMIST (ασφάλειες Ι. Κανάτας)

Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (Ολυμπιονίκης ποδηλασίας)

LAFARM (γαλακτοκομικά)

3G (ψηφιακές εκτυπώσεις)

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή