Σε κάθε ανασχηματισμό τα Τρίκαλα πρωταγωνιστούν

Σε κάθε ανασχηματισμό τα Τρίκαλα πρωταγωνιστούν

Ένας λόγος παραπάνω να δοθεί έμφαση στη Θεσσαλία και αυτή τη φορά

Περισσότερο «εσωτερικό» φαίνεται να είναι το ζήτημα του ανασχηματισμού της κυβέρνησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται σε διαδικασίες ανακατατάξεων.

Από όποια πλευρά και να το δει κανείς βέβαια, τα Τρίκαλα, παραμένουν στο επίκεντρο των εξελίξεων με τους Κώστα Σκρέκα, Δημήτρη Παπαστεργίου να απασχολούν έντονα το σκηνικό αλλά και την Κατερίνα Παπακώστα να μπαίνει στο κάδρο των τοπικών συζητήσεων τουλάχιστον. Φανταζόμαστε βέβαια ότι στους δύο τρίτος δεν χωρεί…αλλά τα σενάρια δεν σταματούν ποτέ.

Για τον Κώστα Σκρέκα, που ως πολιτικό πρόσωπο βρίσκεται πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναλαμβάνοντας κάθε φορά τα πλέον κρίσιμα υπουργεία, όπως έγινε και αυτή τη φορά με το Υπουργείο Ανάπτυξης ελέω ακρίβειας, καλά «διαβασμένοι» βλέπουν ότι η στάση του Υπουργού και η ψύχραιμη και με προσήλωση διαχείριση ζητημάτων δεν ανοίγουν την πόρτα εξόδου από το κυβερνητικό σχήμα.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπαστεργίου, με το υπουργείο που έχει αναλάβει να κινείται βάσει πάντα σεναριακών εκδοχών, μεταξύ Υπουργείου Εσωτερικών και Υπουργείου Παιδείας, είναι καθοριστική η στάση που θα κρατήσει ο Πρωθυπουργός απέναντι στην κα Κεραμέως. Βέβαια, η Ψηφιακή Διακυβέρνηση, αποτελεί κυβερνητικό κομβικό βήμα που σημαίνει ότι η όποια απόφαση θα γίνει στην κατεύθυνση της αναβάθμισης.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Το Νοτιοδυτικό ρεύμα που επικρατεί στις κατώτερες στάθμες της ατμόσφαιρας στις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο …
Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

«Εκπληρώνουμε την υπόσχεση που δώσαμε ως πόλη», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος …
Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

 Δημήτρης Κουρέτας από Φαρκαδόνα:  «Όλοι  μαζί  ένα μέτωπο για να προχωρήσει η αποκατάσταση» …