Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σπίτι μου»: Πολλές οι αιτήσεις…ελάχιστα τα ακίνητα στα Τρίκαλα

Το 8% των αιτήσεων στη Θεσσαλία  – Ελάχιστες οι πιθανότητες να βρεθεί κατάλληλο ακίνητο

Παραμένει μεγάλο το ενδιαφέρον των δικαιούχων για την ένταξη στο πρόγραμμα «Σπίτι μου» και την έγκριση χαμηλότοκων δανείων και στην περιοχή του νομού Τρικάλων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά την στεγαστική πολιτική και που όμως φαίνεται να ξεκίνησε με σημαντικά προβλήματα με κυριότερο αυτό της εύρεσης διαθέσιμου και κατάλληλου ακινήτου.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω πρόγραμμα δανείων «Σπίτι μου» αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων στεγαστικών δανείων προς νέους/νέες και νέα ζευγάρια, ηλικίας από είκοσι πέντε (25) έως τριάντα εννέα (39) ετών, για αγορά πρώτης κατοικίας. Με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, συνολικά έχουν κατατεθεί 25.934 αιτήσεις σε όλη τη χώρα, από τις οποίες το 8%, δηλαδή οι 2.070, αιτήσεις αντιστοιχούν στη Θεσσαλία.

Βάσει των προαπαιτήσεων όσον αφορά τα τετραγωνικά και την παλαιότητα των ακινήτων, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τrikalanews.gr τα αντίστοιχα ακίνητα στα Τρίκαλα είναι ελάχιστα γεγονός που σημαίνει ότι δύσκολα το πρόγραμμα θα εκπληρώσει το στόχο του.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Λίγα τα ακίνητα που πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος «Σπίτι μου»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή