Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα Μεγάλα Καλύβια ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Βασίλης Αγγέλης

Επισκέφθηκε και το ακίνητο – δωρεά του κ. Δεληλίγκα στα Τρίκαλα

Τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων επισκέφθηκε σήμερα, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό της Ελευθερίας Τζανακούλη “Ενωμένοι Θεσσαλοί, κ. Βασίλειος Αγγέλης.

Ο κ. Αγγέλης  εξέφρασε  την θλίψη για την εικόνα στην περιοχή, αλλά και την συμπαράσταση του προς τους πληγέντες κατοίκους. Συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ζητά την πλήρη αποζημίωσή τους.

Προέτρεψε τους πληγέντες, λόγω και της νομικής του ιδιότητας, να  συμβουλευθούν άμεσα τον προσωπικό τους δικηγόρο για την κατά περίπτωση αποζημίωσή τους, πέραν της κρατικής.  Οι κάτοικοι των πληγέντων περιοχών, δικαιούνται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη και να αποζημιώνουν για τις υλικές ζημιές που υπέστησαν, την ηθική βλάβη  και την καθημερινή ταλαιπωρία την οποία υφίστανται λόγω της ολιγωρίας και των ευθυνών του κράτους, αλλά και για διαφυγόντα κέρδη των επιχειρήσεων, που πολλοί διαθέτουν.

Επίσης, ο κ. Αγγέλης επισκέφθηκε και το ακίνητο – δωρεά του κ. Δεληλίγκα στα Τρίκαλα και εξέφρασε προβληματισμό για την καθυστέρηση του έργου από τις τοπικές αρχές.

 

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή