Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη φυλακή 39χρονος Βολιώτης που έσπαζε τζάμια αυτοκινήτων

«Ράκος» η μητέρα του στο δικαστήριο, ζητούσε να μην μπει φυλακή , μέχρι που λιποθύμησε…

Καταδικάστηκε σε έξι μήνες χωρίς αναστολή , ένας 39χρονος από τη Νέα Ιωνία που μέσα σε λίγα 24 ωρα την προηγούμενη εβδομάδα, διέρρηξε πέντε αυτοκίνητα στην γειτονιά του και χθες, στην φυλακή.

Όπως είχε καταγραφεί, έσπαγε τα τζάμια ή τα άνοιγε με κατσαβίδι και η λεία του ήταν εικόνες και 27 ευρώ. Χθες στο ακροατήριο ήταν τόσο η μητέρα του, με την κλονισμένη υγεία , η οποία ζητούσε να διαταχθεί ο εγκλεισμός του γιού της σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, όσο και τα θύματά του.

Η μητέρα του είχε λιποθυμικό επεισόδιο πριν την έναρξη της δίκης και τα θύματα δήλωναν πως ο 39χρονος, πότε μόνος του και πότε με άλλα πρόσωπα , δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη γειτονιά.

«Θα πληρώσω όλες τις ζημιές»

«Θα πληρώσω όλες τις ζημιές που προκάλεσα στα αυτοκίνητα», είπε σύμφωνα με το magnesianews.gr ο 39χρονος και παραδέχτηκε τις πράξεις του. Είπε ωστόσο πως θυμόταν μόνο μια διάρρηξη. «Είμαι ένα χρόνο «καθαρός» και εκείνη την μέρα που έσπασα το τζάμι ενός αυτοκινήτου είχα μπλέξει με μια παρέα και πήρα χάπια περίεργα . Δεν θυμάμαι, τα είχα χαμένα», είπε και το δικαστήριο δεν πείσθηκε πως η χρήση των χαπιών ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ο 39χρονος είχε μείνει 5,5 χρόνια φυλακή για χρήση και κλοπές, χωρίς να σωφρονιστεί με τον εισαγγελέα της έδρας να αναφέρει πως δεν μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να υποφέρουν από τις πράξεις του.

Την ώρα που η μητέρα του ζητούσε να μην τον βάλουν φυλακή , εκείνος έκλαιγε και ανέφερε πως έχει ήδη πιάσει δουλειά σε εργοστάσιο του Βόλου με μηνιαίο μισθό 870 ευρώ, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο για την αλήθεια των λεγομένων του,

«Εάν οδηγηθεί στη φυλακή θα είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του, ο όλεθρός του», ήταν η εκτίμηση της δικηγόρου του.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή