Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στη μάχη όλες οι Τρικαλινές διασωστικές υπηρεσίες – Συνεχίζουν να ανασύρουν σωρούς

Από τις πρώτες ώρες βρέθηκαν στη μάχη της διάσωσης ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία στέλνοντας δυνάμεις από τα Τρίκαλα στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με τρία ασθενοφόρα από Τρίκαλα άλλα τρία από Καρδίτσα και ένα από τον Βόλο ενισχύθηκαν οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ στη Λάρισα από το πρώτο τέταρτο που συνέβη, και μέχρι να σπεύσουν από όλες τις άλλες περιοχές από Μακεδονία και Δυτική Μακεδονία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και από την Πυροσβεστική στέλνοντας ένα διασωστικό όχημα και ένα υδροφόρο από τον νομό Τρικάλων ενώ και άμεση ήταν η ανταπόκριση από δυνάμεις της Τροχαίας με περιπολικά.

Η μάχη των σωστικών συνεργείων συνεχίζεται, όμως δυστυχώς ανασύρονται σοροί εκεί όπου βρίσκονται τα κατεστραμμένα βαγόνια. Η διαδικασία αναγνώρισης θα εξελιχθεί στο ΓΝΛ, ενώ ψυχολόγοι θα αναλάβουν την υποστήριξη σε γονείς και συγγενείς.

Σε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης για να συμβάλει με όποιο τρόπο χρειαστεί. Το δυστύχημα εξελίσσεται σε τραγωδία και για την περιοχή μας, αφού ήδη υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές από τον τόπο της τραγωδίας – Φωτό larissanet.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή