Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Τροχαία οι κάτοικοι για την επικινδυνότητα του κεντρικού δρόμου της Λεπτοκαρυάς

Συναντήθηκαν με τον Διοικητή Κώστα Κωστακόπουλο – Σε επικοινωνία Δήμος Τρικκαίων και Π.Ε. Τρικάλων για να βρεθεί λύση

Δεν πρόκειται να σταματήσουν να διεκδικούν την ασφάλεια των παιδιών τους και των ίδιων οι κάτοικοι της Λεπτοκαρυάς Τρικάλων μέχρι να βρεθεί μία λύση όσον αφορά τον κίνδυνο δυστυχήματος στον κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Όπως είχε αναδείξει μέσα από το ρεπορτάζ του το Trikalanews.gr, από χθες, μετά την παραλίγο παράσυρση παιδιών στο πεζοδρόμιο παραπλεύρως του δρόμου προς Σωτήρα, από αγροτικό που θέρισε σταθμευμένο αυτοκίνητο και κατέληξε σε αυλή, οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε αναστάτωση.

Αφού πραγματοποίησαν στάση διαμαρτυρίας κλείνοντας για ένα μισάωρο τον δρόμο, σήμερα επισκέφθηκαν την Τροχαία Τρικάλων ζητώντας να επέμβουν με ελέγχους και παρεμβάσεις.

Από εκεί και πέρα, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μια λύση μέσα από σχετική επικοινωνία του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μιας και ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στο επαρχιακό δίκτυο και υπάρχουν συναρμοδιότητες. Στόχος πάντως δεν είναι μόνο η ασφαλής διέλευση των πεζών από υπέργεια διάβαση, αλλά κυρίως η μείωση της ταχύτητας των αυτοκινήτων που περνούν πολλές φορές μέσα από τον οικισμό τρέχοντας εγκληματικά επικίνδυνα.

Διαβάστε επίσης:

Τρικαλινοί ζητούν να ληφθούν μέτρα για να αποφευχθεί η τραγωδία! (φωτό)

Τρίκαλα: Αγροτικό προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ και κατέληξε σε αυλή (φωτο)

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή