Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στήριξη από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

Ένα κορυφαίο κοινωνικό, πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός στην περιοχή μας, μια μεγάλη συνάντηση του κόσμου της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, της αμφισβήτησης και της ανυπακοής, της αντίστασης και της ανατροπής! 
Μια ανοικτή και ζέστη αγκαλιά για τους πρόσφυγες που βρέθηκαν, ξεριζωμένοι από τον τόπο τους λόγω των πολέμων , των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων , της φτώχειας και της εκμετάλλευσης, στη δική μας γειτονιά!
Μια μαζική συνάντηση του κόσμου των εργαζομένων και των ανέργων, της νεολαίας της εργασιακής περιπλάνησης και της μετανάστευσης, της κοινωνίας που αντιμετωπίζει τη βαρβαρότητα της πολιτικής κυβέρνησης- "θεσμών "και την εργοδοτική τρομοκρατία κι αυθαιρεσία, των ανθρώπων της ανιδιοτέλειας, της ατομικής αξιοπρέπειας και του συλλογικού αγώνα.
Ένα σημείο αναφοράς για την πάλη ενάντια στον πόλεμο, για τη διεθνιστική και ταξική αλληλεγγύη στους λαούς και στους εργαζόμενους όπου γης που παλεύουν για τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους, για την υπεράσπιση δημοκρατικών, εργασιακών, κοινωνικών, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών, για τη μάχη ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ομοφοβία, για τον αγώνα για γη κι ελευθερία, για την πάλη ενάντια στην καταστολή και την κρατική τρομοκρατία.

Μια κορυφαία πολιτιστική γιορτή, ένα καλλιτεχνικό σταθμό συνεύρεσης διαφορετικών ρευμάτων τέχνης και δημιουργίας, κόντρα στον αγοραίο πολιτισμό του life- style.

Μια μαζική, ενωτική, μαχητική απάντηση και σημαντική υπενθύμιση σε όσες κι όσους πιστεύουν πως η ιστορία έχει τελειώσει, πως την ιστορία τη γράφουν οι λαοί, οι εργαζόμενοι κι όσες κι όσοι αγωνίζονται, διεκδικούν, αμφισβητούν τα "ιερά και τα όσια" του καπιταλισμού, αντιστέκονται στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, ονειρεύονται έναν κόσμο δίχως εκμετάλλευση, φτώχεια και πολέμους.
Όσων δηλαδή σηκώνουν το κεφάλι! Να είμαστε όλες κι όλοι εκεί!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή