Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Ζάρκο ο Δημήτρης Κουτσούμπας (φωτο&video)

Βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών και μίλησε σε παρακείμενο κατάστημα

Δίκαιο χαρακτήρισε τον αγώνα των αγροτών ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών του Ζάρκου.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ επισκέφτηκε το Ζάρκο, στο πλαίσιο της περιοδείας του, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας και της χώρας, στις οποίες οι αγρότες το τελευταίο διάστημα έχουν στήσει μπλόκα, διαμαρτυρόμενοι και ζητώντας λύσεις στα οξυμένα προβλήματα.

«Μέσα από τους αγώνες οι αγρότες έχουν καταφέρει να εγκλωβίσουν την κυβέρνηση, η οποία πέρασε από το ψέμα και τη συκοφαντία και την καταστολή αρχικά, σε μέτρα-κοροϊδία, τα οποία δεν απαντούν στα δίκαια αιτήματα των αγροτών», σημείωσε μεταξύ των άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο ίδιος επέρριψε ευθύνες στα κόμματα που σηκώνουν ύμνους προς την ΕΕ και του ανταγωνισμού που δήθεν θα έφερνε ευημερία στον λαό και εισόδημα στην ελληνική αγροτιά και την ίδια στιγμή ψηφίζουν την ΚΑΠ.

«ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ψήφισαν την ΚΑΠ. Οι αγρότες ενάντια στην ΚΑΠ σήμερα, ενάντια σε αυτές τις πολιτικές της Ε.Ε. και των κομμάτων και των κυβερνήσεων που τη στηρίζουν, είναι ενωμένοι με συγκεκριμένα αιτήματα. Αυτά πρέπει να υλοποιηθούν εδώ και τώρα», πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεσμεύτηκε ότι, ως κόμμα το ΚΚΕ θα παλέψει μέσα από την Βουλή αλλά και στο Ευρωκοινοβούλιο, στους δρόμους του αγώνα, γιατί η πραγματική αντιπολίτευση είναι ο οργανωμένος αγώνας των αγροτών, ο οργανωμένος αγώνας των εργατών, των φοιτητών και όλων αυτών μαζί γιατί έχουν κοινά συμφέροντα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή