Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον αγιασμό Παιδικών Σταθμών ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου

«Ο δήμος Φαρσάλων θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε κάθε οικογένεια μέσα από τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν οι παιδικοί σταθμοί» σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, στο πλαίσιο του αγιασμού που τελέστηκε στον 1ο Παιδικό Σταθμό το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Εσκίογλου ο οποίος επισκέφθηκε επίσης και άλλους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, απευθυνόμενος προς τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς, σημείωσε πως «γνωρίζουμε πολύ καλά το σπουδαίο έργο που επιτελείται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως νέα δημοτική αρχή θα σταθούμε δίπλα σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Στον άμεσο σχεδιασμό μας είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του κοινωνικού πλέγματος υποστήριξης του δήμου μας, προκειμένου να συνδράμουμε στο μέγιστο δυνατό στην υποστήριξη των νέων οικογενειών της περιοχής μας. Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους».

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος τόνισε πως η δημοτική αρχή επιδιώκει την άμεση συνεργασία με εκπαιδευτικούς και γονείς ώστε μέσα από τυχόν παρατηρήσεις να βελτιωθεί το επίπεδο λειτουργίας των μονάδων.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή