Συμμετοχή Β ομάδων ΠΑΕ ή άνοδος 4 δεύτερων από την Γ Εθνική

Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική  Επιτροπή της  Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία  του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι και Μάριου Γεωργίου. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Οι προκηρύξεις των  πρωταθλημάτων της Football League και της Γ΄ Εθνικής, στο άρθρο που αναφέρεται στη δημιουργία της Football League περιόδου 2019-20 (πρόκειται για τη νέα τρίτη κατηγορία), θα επικαιροποιηθούν και επικυρωθούν μετά τη λήψη οριστικής απόφασης από τη Super League, αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής  των β΄ ομάδων των ΠΑΕ στο πρωτάθλημα αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβλεφθεί η άνοδος τεσσάρων (4) από τους οκτώ (8) δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής, με βάση όσα προβλέπει ο Κ.Α.Π.

Οι αμοιβές των Αξιωματούχων Αγώνων της Super League και της Football League θα καταβάλλονται σε μηνιαία βάση, προκαταβολικά, σε ειδικό λογαριασμό της Ε.Π.Ο., προκειμένου να εκδίδονται τα αντίστοιχα εργόσημα από την Ομοσπονδία και στη συνέχεια να εξοφλούνται οι αμοιβές. Ειδικά για τις πρώτες 5 αγωνιστικές  της Super League, το σύνολο των αμοιβών τα καταβληθεί έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2018. Η πληρωμή του κόστους διαιτησίας των αγώνων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων με το προαναφερθέν σύστημα καθιερώνεται ως πάγια πολιτική της Ομοσπονδίας.

Εγκρίθηκε ο σχεδιασμός της Επιτροπής Διοργανώσεων για τον καταρτισμό των ομίλων του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου (15.00, γραφεία Ε.Π.Ο.) και η έναρξη του ορίστηκε για τις  30 Σεπτεμβρίου 2018.

Ανανεώθηκε για έναν (1) ακόμα χρόνο η συνεργασία  της Ομοσπονδίας  με τον προπονητή κ. Κ. Τσάνα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Σκίμπε στην Εθνική Ανδρών.

Επικυρώθηκαν οι συνθέσεις των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. και των επαγγελματικών λιγκών, μετά τα αποτελέσματα της εκλογικής Γ.Σ. της 27ης Αυγούστου 2018. Οι συνθέσεις έχουν ως εξής:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Ο. – τακτικά μέλη:

Ασπρογέρακας Ιωάννης
Ιωσηφίδου Δέσποινα
Ζιάκας Βασίλειος
Μέγγουλη Αντωνία
Αλεξοπούλου Κωνσταντίνα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ SUPER LEAGUE – τακτικά μέλη:

Μάρκου Χριστόφορος
Τσαγκιά Μαρία

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ FOOTBALL LEAGUE – τακτικά μέλη:

Μαντάς Βασίλειος
Μασιάλας ΘωμάςΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή