Συνεχίζονται στις 12 και 13 Δεκεμβρίου τα δωρεάν rapid tests στο Δήμο Σοφάδων

11 Dec 2020 Καρδίτσα

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.  Συγκεκριμένα

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα από 10:00 έως 13:00  θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στον οικισμό των Ρομά στους Σοφάδες.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν rapid tests στην ΤΚ Φίλιας, όπου μπορούν ελεγχθούν δημότες και των  κοινοτήτων Δασοχωρίου, Μελισσοχωρίου, Αμπέλου, Αγίας Παρασκευής, Μαυραχάδων, Καππαδοκικού, Κέδρου, Λουτρού, Θραψιμίου, Λεονταρίου, Ανάβρας, Γραμματικού, Αχλαδιάς, Ασημοχωρίου αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί. 

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.

Σχετικά με τη διενέργεια των rapid tests η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη τόνισε:

«Συνεχίζουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο να υποστηρίζουμε οποιαδήποτε δράση για τη διασφάλιση και θωράκιση της υγείας των συνδημοτών μας. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία. Ως δημοτική αρχή με έμπρακτη ευαισθητοποίηση και διαρκή στήριξη στους συνανθρώπους μας, στηρίζουμε κάθε ανάγκη για τη διενέργεια μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων  προκειμένου να διαφυλαχθεί στο έπακρο η υγεία.»

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …