Συνεργασία Δήμου – επιχειρηματιών εστίασης για τον Μύλο των Ξωτικών

By: trikalanews
13 Νοέ 2019 19:29

Με τη δεύτερη συνάντηση με επιχειρηματίες των Τρικάλων (αυτή τη φορά από τον τομέα της εστίασης),προχωρά η συνεργασία της τρικαλινής κοινωνίας για τον 9ο Μύλο των Ξωτικών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Τρικκαίων ο πρόεδρος της e-trikalaκαι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γ. Κωτούλας και Γ. Ζιώγας αντιστοίχως, συναντήθηκαν με επιχειρηματίες που διατηρούν καταστήματα εστίασης στα Τρίκαλα (η συνάντηση με τους επιχειρηματίες της διασκέδασης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα).

Συζητήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας, η βελτίωση των όρων φιλοξενίας των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών σε επίπεδο οργάνωσης, ετοιμασίας των καταστημάτων και εξυπηρέτησης των φιλοξενούμενων. Έγινε αναλυτική συζήτηση για τις επικείμενες δράσεις, ως προς τη συνεισφορά συνολικότερα της τρικαλινής αγοράς στην προεργασία για τον Μύλο των Ξωτικών. Τέθηκαν, ακόμη, ζητήματα σχετικά με τη γενικότερη εικόνα της πόλης, είτε στο κέντρο, είτε περιφερειακά. Επίσης, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα σχετικά με την καθαριότητα, την εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα, την ανακύκλωση, τους τρόπους καλύτερης συνεργασίας για την αποκομιδή απορριμμάτων.

Για μια ακόμη χρονιά, Δήμος Τρικκαίων και η e-trikalaΑΕ συνεργάζονται με τους ανθρώπους της τρικαλινής αγοράς για να ενισχύσουν το προφίλ και την εικόνα της πόλης, προς τους επισκέπτες – φιλοξενούμενους.

Εξάλλου ήδη στη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου είχε επιστήσει την προσοχή όλων, στην προσπάθεια ενίσχυσης αυτού του του θετικού προφίλ και των θετικών μηνυμάτων που εκπέμπονται από τη λειτουργία του Μύλου και συνολικότερα του Δήμου Τρικκαίων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή