Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΥΡΙΖΑ Vs KKE: Άγριο «beef» μεταξύ Μπάτζιου και Καΐκη

Αντάλλαξαν λόγια βαριά με φόντο τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Θερμό είναι το κλίμα μεταξύ  ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Προσωπικές ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ που μπορεί να κινδυνεύσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να χάσουν την έδρα του στο Νομό Τρικάλων, επέρριψε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος, οποίος μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 δήλωσε:

«Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι εμείς τρέχουμε να περιορίσουμε την παντοδυναμία που ενδέχεται να έχει η ΝΔ. Και για να απαντήσω με τον τρόπο που σχολιάζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, εμείς ήμασταν ‘χρυσοί χορηγοί’ για να βγει ο Γιώργος Οικονόμου βουλευτής για 4 χρόνια. Δυστυχώς όμως δεν το εκτίμησε, όπως και το κόμμα του, και σαμποτάρανε την απλή αναλογική, και έτσι έγινε βουλευτής της μιας μέρας. Κλώτσησε την ευκαιρία που εμείς του δώσαμε για να εκλεγεί, καθώς όπως φαίνεται στα Τρίκαλα η έδρα του προοδευτικού χώρου θα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και εμείς να μην τα καταφέρουμε να την πάρουμε, η 4η έδρα θα πάει στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ δεν θα την πάρει. Τα νούμερα δεν βγαίνουν φυσικά ούτε και για το ΚΚΕ. Σημασία έχει ότι εμείς τη δώσαμε την ευκαιρία στα άλλα προοδευτικά κόμματα, και στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ, και θα είχαμε πλήρη πολυφωνία στο Νομό μας. Όμως και οι 2 πολέμησαν και ειρωνεύτηκαν την απλή αναλογική. Μπορεί εμείς να χάσαμε, να φταίμε εμείς για αυτό, άλλα όταν όλος ο προοδευτικός κόσμος σαμποτάρισε την απλή αναλογική, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξαναγίνουνε βουλευτές για μια μέρα οι κύριοι Οικονόμου και Κανταρτζής.»

Τη σφοδρή αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Καΐκη προκάλεσαν οι αναφορές του Χρήστου Μπάτζιου:

«Είναι πολιτική αλητεία αυτό που είπε ο κ. Μπάτζιος, δείχνει ότι όταν παίρνει ένα κόμμα την κατηφόρα τότε ο πάτος δεν έχει τελειωμό. Πού τα έμαθαν αυτά τα μαθηματικά, στον αντικομουνιστή Μαραντζίδη; Τον πληροφορούμε λοιπόν τον κ. Μπάτζιο ότι αυτό που εξασφαλίζει την έδρα του ΚΚΕ στο Νομό είναι να αυξηθεί το ποσοστό του, και αυτό είναι που ζητάμε.

Είναι ένα κλασικός εκβιασμός, αυτοί που μέχρι προχθές έστελναν μηνυματάκια στα ορφανά της Χρυσής Αυγής τώρα έρχονται να μας πούνε εμάς ότι γίναμε χορηγοί της ΝΔ. Ας γελάσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας κατέστρεψε την αισιοδοξία και το όνειρο. Ψήφιζαν τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης και όταν τους ρωτούσαμε, απαντούσαν ότι έτσι επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ΚΚΕ δεν τσιμπάει σε κανένα παραμύθι του κ. Τσίπρα, ούτε στα μαθηματικά των εκβιαστών σαν τον Μαραντζίδη. Είναι εφιαλτικό προφανώς το σενάριο για τον κ. Μπάτζιο και τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρουμε εμείς παραπάνω ποσοστό και να κρατήσουμε την έδρα, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν.»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή