Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύσκεψη ουσίας στην ΝΟΔΕ Τρικάλων με χαράλωση στον Μύλο

Γεμάτη ήταν η χθεσινή ημέρα για τα μέλη της ΝΟΔΕ, με την σύσκεψη να ακολουθεί εκδήλωση γνωριμίας με καλεσμένους υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης.

Στην σύσκεψη έγινε ένας μίνι-απολογισμός των δύο πρώτων μηνών της νέας κυβέρνησης, στο οποίο «ακούστηκε» και το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για επαγρύπνηση των τοπικών κομματικών οργανώσεων, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία με τον κόσμο και τις απαιτήσεις και αντιδράσεις του.

Την μικρή, αυτή, σύσκεψη ακολούθησε μία συνέντευξη τύπου, στην οποία τα μέλη της ΝΟΔΕ δέχθηκαν και ερωτήσεις.

Αργότερα, διοργανώθηκε μία βραδιά γνωριμίας και κουβέντας, με προσκεκλημένους την Υφυπουργό Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη, τον Γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ κ. Γιώργο Στεργίου και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Στέλιου Κονταδάκη.

Η κα. Ζαχαράκη, σε δηλώσεις της, τόνισε πως κύριο μέλημά της ήταν η ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς και η αντιμετώπιση εκκρεμοτήτων που υπήρχαν για το Υπουργείο, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί η ίδια σχολεία της Περιφέρειας, προκειμένου να δει από κοντά τις ανάγκες των μαθητών, αλλά και των καθηγητών τους.

Ο οικοδεσπότης Κώστας Τρέλλης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ, δέχθηκαν τα εύσημα για την επιτυχή διοργάνωση της βραδιάς, στην οποία τα μέλη συζήτησαν με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης για τα προβλήματά τους, πριν ελαφρύνει το κλίμα και με συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή