Τα Τρίκαλα απέδωσαν την τιμή στον Δημήτρη Καβράκο

Αίθουσα του «Αθανάσιος Τριγώνης» φέρνει πλέον το όνομα του Τρικαλινού βαθύφωνου.
Με μια μουσική βραδιά που τίμησαν δεόντως οι Τρικαλινοί, πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοθεσίας αίθουσας του «Αθανάσιος Τριγώνης» σε «Δημήτρης Καβράκος».
Ο παγκοσμίου φήμης βαθύφωνος, εμφανώς συγκινημένος που η γενέτειρά του τον τίμησε εν ζωή, ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων για αυτή τη μέγιστη τιμή αλλά και όσους τον στήριξαν στην επαγγελματική του σταδιοδρομία κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν.
Το μουσικό τμήμα της βραδιάς εξελίχθηκε σε μια λυρική καντάδα στον μεγάλο βαθύφωνο, με άριες και τμήματα από όπερες, υπό την Εθνική Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και παγκοσμίου φήμης ερμηνευτές που βρέθηκαν στα Τρίκαλα για την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του Δημήτρη Καβράκου.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή