Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα

Τον Αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα στο Αθλητικό Κέντρο Φλαμουλίου.

Μια νέα εκπαιδευτική-προπονητική και αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε για τους μικρούς του Α Ο Τρίκαλα.

Την φετινή σεζόν οι δραστηριότητες του συλλόγου μεταφέρθηκαν στα πολύ ωραία γήπεδα του Φλαμουλίου. Άπαντες στην διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ, αναμένουν την ολοκλήρωση των εργασιών στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΤΗΡΑΣ από τη νέα σεζόν , όπου εκεί θα είναι μόνιμα πλέον οι δράσεις της Ακαδημίας, με τα νέα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις των τμημάτων υποδομής. Ένα όνειρο ετών που σε λίγο καιρό αναμένεται να γίνει πραγματικότητα.

Στον Αγιασμό, βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Ερασιτέχνη, την Περιφερειακή Ενότητα εκπροσώπησε ο κ. Χρήστος Γακόπουλος (περιφερειακός σύμβουλος), τον Δήμο Τρικκαίων ο κ. Άκης Αναστασίου ( Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού) και την ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα ο Γενικός Αρχηγός κ. Ζήσης Κατσαντώνης.

Η Ακαδημία του ΑΟΤ συνεχίζει την δουλειά με μοναδικό σκοπό το καλό των μικρών αθλητών και την ευχαρίστησή τους ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο.

Ήδη τα προηγούμενα χρόνια, αναδείχθηκαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές αλλά ταυτόχρονα και πολλά παιδιά συνδύασαν αθλητισμό και σχολική εκπαίδευση περνώντας σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο πάτερ Αθανάσιος Τύμπας ευλόγησε τα παιδιά της Ακαδημίας, τους προπονητές, γονείς και διοικούντες και ευχήθηκε τα καλύτερα για την σεζόν που ξεκίνησε ενώ έδωσε και … ποδοσφαιρικές συμβουλές στους μικρούς αθλητές.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΤ κ. Κώστας Παρδάλης , ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες, αλλά και συνέπεια στις σχολικές υποχρεώσεις. Επισήμανε και το σημαντικό για την ακαδημία γεγονός του αθλητικού κέντρου στην Σωτήρα, οι εργασίες του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς για όποιο παιδί θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΑΟΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης, Κυρία Χριστίνα Αναγνώστου. Τηλέφωνο – 6940 619070.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ Κ16 ( Γεννηθέντες 2003-2004)
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 17.00

ΤΜΗΜΑ Κ14 (Γεννηθέντες 2005-2006)
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 17.00

ΤΜΗΜΑ Κ12 (Γεννηθέντες 2007-2008)
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 18.15

ΤΜΗΜΑ Κ10 (Γεννηθέντες 2009-2010)
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 18.15

ΤΜΗΜΑ Κ8 (Γεννηθέντες 2011 και μικρότεροι)
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 17.00

Tα Σαββατοκύριακα, όλα τα τμήματα θα έχουν αγωνιστικές δραστηριότητες.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή