Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέλος στα capital controls με την υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη

«Τέρμα σε μια μακρά περίοδο αστάθειας και μη κανονικότητας μπαίνει σήμερα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με την άρση των κεφαλαιακών περιορισμών», δήλωσε ο βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, στο περιθώριο της Ολομέλειας.

«Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού, ότι οι κεφαλαιακοί περιορισμοί αποτελούν από σήμερα παρελθόν για την ελληνική οικονομία, αποτελεί τη μεγάλη απόδειξη ότι η Ελλάδα αλλάζει σελίδα γρήγορα και αποφασιστικά.

Το έργο της κυβέρνησής μας από την πρώτη στιγμή αποδεικνύει ότι κινούμαστε γρήγορα και αποφασιστικά, νωρίτερα ακόμη και από τα χρονοδιαγράμματα που είχαμε θέσει, για να πετύχουμε τους βασικούς μας στόχους,  την  πραγματική ανάπτυξη και την ανακούφιση της κοινωνίας από τα βαριά και άδικα προβλήματα που προκάλεσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κλίμα στις αγορές έχει αλλάξει, τα επιτόκια στα έντοκα γραμμάτια μειώνονται και μάλιστα, όπως όλοι γνωρίζουμε, η χώρα μας πέτυχε να δανειστεί με επταετές ομόλογο στο ιστορικά χαμηλό επιτόκιο του 1,9%. Όλα αυτά δείχνουν τη δύναμη και την ορμή της κυβέρνησής μας.  Πάμε μπροστά με δύναμη και ικανότητα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή