Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεράστια βοήθεια σε «Κοσκινά» και «Προάστιο» Καρδίτσας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Μεγάλη ποσότητα στρωμάτων ύπνου, κρεβατιών, λευκών ειδών και ηλεκτρικών οικιακών συσκευών

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απέστειλε εκ νέου μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας σε Κοσκινά και Προάστιο Καρδίτσας (19/12), περιοχές που επλήγησαν από τις φοβερές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το κομβόι της αγάπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρέδωσε την Τρίτη μεγάλη ποσότητα στρωμάτων ύπνου, κρεβατιών, λευκών ειδών και ηλεκτρικών οικιακών συσκευών (κουζίνα, ψυγείο, σκούπα, αφυγραντήρα κ.α.) σε οικογένειες που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές. Η ανθρωπιστική βοήθεια προέρχεται από τις ευγενικές δωρεές των εταιρειών SAP Hellas (Κοσκινάς) και ΝΝ Hellas (Προάστιο). Οι πληγέντες και οι τοπικές Αρχές ευχαρίστησαν θερμά τους χορηγούς και τους εθελοντές μας που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό τους στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία. Βίντεο του Ε.Ε.Σ. εδώ:

Περισσότεροι από 800 τόνοι ανθρωπιστικού υλικού έχουν αποσταλεί από τον Ε.Ε.Σ. στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Ο Ε.Ε.Σ, από την πρώτη μέρα της ανυπολόγιστης καταστροφής, έχει αποστείλει επιτυχώς 16 ανθρωπιστικές αποστολές σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα, έχοντας διαμοιράσει με τους ακούραστους εθελοντές (Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρείτες-Διασώστες) περισσότερους από 800 τόνους ανθρωπιστικού υλικού σε οικογένειες των οποίων τα σπίτια υπέστησαν τεράστιες καταστροφές.

Τέλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, έχοντας γίνει ο τελικός αποδέκτης της αγάπης και της αλληλεγγύης του Ελληνικού λαού προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας, θα συνεχίσει τις δράσεις ενίσχυσης έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο. Δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις πληγείσες περιοχές: http://www.redcross.gr/default.asp?pid=40&la=1&artId=1682

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή