Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θ. Καρανάσιος: Με συνεργασία και δικαιοσύνη η θητεία μου ως ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Σε μήνυμά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, επισημαίνει τα εξής:

«Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων μου καθηκόντων, αυτά του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την Ηγεσία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου, με τη μετακίνησή μου από τη γενέτειρά μου, την Καρδίτσα και τη θέση του Διευθυντή Αστυνομίας Καρδίτσας, στη Λάρισα.

Δεν κρύβω ότι νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή καθώς και πλήρως συνειδητοποιημένος σχετικά με τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της νέας μου, αναμφισβήτητα νευραλγικής θέσης. Θέλω να είστε σίγουροι, ότι με τη βοήθεια και των συνεργατών μου, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στο μέγιστο βαθμό σε οτιδήποτε ανακύψει, προς όφελος των πολιτών της Θεσσαλίας και την προάσπιση των αξιακών κωδίκων της κοινωνίας.

Στο σημείο αυτό, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας για την αγαστή συνεργασία μας, τις θρησκευτικές, πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές της πόλης και όλους τους πολίτες του νομού Καρδίτσας.

Δεσμεύομαι ότι η θητεία μου ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας θα στηριχτεί στις αξίες στις οποίες διάκειμαι, αυτές της συναδελφικότητας, της συνεργασίας και της δικαιοσύνης, όπως αυτές απορρέουν από το χρέος μου απέναντι στην Ελληνική Αστυνομία και την κοινωνία μας.

Σας ευχαριστώ».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή