Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Η ΝΔ εργάζεται πάντα για το παρόν και για το μέλλον της κοινωνίας

«Το μήνυμα της 21ης Μαΐου ήταν ένα μήνυμα ευθείας και μεγάλης στήριξης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό το μήνυμα θα είναι ακόμη πιο μαζικό και ισχυρό στην κάλπη της 25ης Ιουνίου».

 Από τα χωριά του Δήμου Μετεώρων, Περιστέρα, Σαρακίνα, Βασιλική, Θεόπετρα και από την Καλαμπάκα, συνέχισε τις περιοδείες του ο Θανάσης Λιούτας, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας συνεχίζει πάντοτε να βρίσκεται στο πλευρό όλων των κατοίκων του τόπου μας, πάντοτε συζητώντας με όλους. Πάντα θέτοντας στο επίκεντρο τα ζητήματα των συμπολιτών μας και τις λύσεις.

«Η κοινωνία μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου επέλεξε ξεκάθαρα και μαζικά τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας ότι επιλέγει και στηρίζει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ. Ότι αναγνωρίζει και επιβραβεύει όσα πετύχαμε. Ότι επιλέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το σχέδιό του για να συνεχίσει ο δρόμος της ανάπτυξης, ακόμη πιο σταθερά, ακόμη πιο τολμηρά. Για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε ακόμη πιο μπροστά», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας,

«Πάμε όλοι μαζί δυνατά για τη μεγάλη νίκη. Για τη νίκη που θα σημάνει τη συνέχιση της πολιτικής που πάντα έφερνε και που πάντα θα φέρνει στο επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή