Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Ο αγώνας μας είναι ο αγώνας για τον τόπο μας – για μεγάλες και δυνατές ευκαιρίες για όλους

Από το βήμα του ομιλητή, ο Θανάσης Λιούτας στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Τρικάλων, παρουσία του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, εξέπεμπε μήνυμα νίκης.

«Μήνυμα δύναμης, Μήνυμα μεγάλης αισιοδοξίας».

«Πάμε μαζί, πάμε δυνατά και αποφασιστικά, μπροστά! Στις 25 Ιουνίου, ο ελληνικός λαός αποφασίζει. Αποφασίζει για το παρόν και για το μέλλον! Αποφασίζει για την πορεία της πατρίδας μας. Στις 21 Μαΐου, η κοινωνία μας έδωσε ένα μεγάλο και δυνατό μήνυμα. Έδωσε μια δυνατή απάντηση στο δίλημμα: «Μπροστά ή Πίσω», επιλέγοντας το Μπροστά. Ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δίνοντας ψήφο μεγάλης εμπιστοσύνης! Στις 25 Ιουνίου, η κοινωνία μας θα επαναλάβει το μήνυμα και την επιλογή της. Με ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αυτοδύναμη Κυβέρνηση, θα προχωρήσουμε μπροστά, πάντοτε εργαζόμενοι για το καλό του τόπου μας».

Ο Θανάσης Λιούτας, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας, ευχαρίστησε θερμά τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας που ήρθε στα Τρίκαλα και συμμετείχε στην προεκλογική εκδήλωση της ΔΕΕΠ, αναφέροντας ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος προσέφερε πολλά στην πατρίδα μας σε πολύ δύσκολες στιγμές… Αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στη μεταξύ τους άψογη συνεργασία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Θανάση Λιούτα, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στην προηγούμενη Βουλή.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο Θανάσης Λιούτας ζήτησε «να μη λείψει κανείς», από την κάλπη της Κυριακής, ενώ τόνισε ότι, «η κοινωνία μας, η κοινωνία του Νομού Τρικάλων, είναι μια κοινωνία δυνατή, μια κοινωνία της παραγωγής, της προκοπής, της εργασίας, της προόδου και της εξέλιξης… Μια κοινωνία που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τον μεγάλο αγώνα που δώσαμε και θα δώσουμε. Μια κοινωνία που πορεύεται πάντα με μεγάλες αξίες και της αξίζει ένα λαμπρό μέλλον, με ευκαιρίες για όλες και όλους. Για ευημερία σε κάθε σπίτι..».

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή