Θανάσης Λιούτας: Ο αγώνας που δίνεται είναι ένας αγώνας για τον τόπο μας

Στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, Γλίνος, Αγία Κυριακή και Μεγάλα Καλύβια, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος συνεχίζει δυναμικά το πρόγραμμα των περιοδειών του, πάντοτε ευχαριστώντας την τοπική μας κοινωνία για τη μεγάλη στήριξή της και πάντα μεταφέροντας το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σημαίνει σταθερότητα, σημαίνει ανάπτυξη, σημαίνει προσήλωση στους μεγάλους μας στόχους, για νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, για αυξήσεις μισθών, για περαιτέρω μείωση της φορολογίας, για ευημερία και προκοπή σε κάθε σπίτι»!

Ο Θανάσης Λιούτας, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας, όπως πάντα βρίσκεται στο πλευρό κάθε τοπικής μας κοινωνίας. Και από τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, το μήνυμα της νίκης εξέπεμψε δυνατά!

«Ο αγώνας μας είναι ένας αγώνας που δίνεται πάντα για τον τόπο μας! Είναι χρέος και καθήκον μας να αγωνιζόμαστε για να πηγαίνει ο τόπος μας μπροστά! Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη πάντοτε αγωνίζεται για το συμφέρον της πατρίδας και όλων των πολιτών. Πάντα δίπλα στον πολίτη. Ποτέ κανείς μόνος»!

Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται πάντοτε σε επαφή με τα χωριά και με κάθε κοινότητά μας. Πρόσφατα μάλιστα είχε και πάλι βρεθεί στα Μεγάλα Καλύβια, όπου μαζί με τους παραγωγούς μας, μαζί εκτίμησαν το μεγάλο μέγεθος της καταστροφής, η οποία είχε συμβεί, από τις σφοδρότατες νεροποντές το τελευταίο διάστημα. Από την πλευρά του ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μας πάντοτε τρέχει για όλα τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας μας, κάθε επαγγελματικής και κοινωνικής ομάδας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Τραγωδία στην Πάτρα: Έχασε τη ζωή της έγκυος 38χρονη και το αγέννητο μωρό της

Τραγωδία στην Πάτρα: Έχασε τη ζωή της έγκυος 38χρονη και το αγέννητο μωρό της

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, όταν μια 38χρονη γυναίκα που ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς …
Πρόστιμα έως 500 ευρώ από την εφορία για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Πρόστιμα έως 500 ευρώ από την εφορία για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Οι φορολογούμενοι που δεν θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους εγκαίρως απειλούνται με βαριά πρόστιμα και προσαυξήσεις …
Καταστροφές στο κοιμητήριο του Γριζάνου από την κακοκαιρία

Καταστροφές στο κοιμητήριο του Γριζάνου από την κακοκαιρία

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή σήμερα, προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο κοιμητήριο του Γριζάνου …