Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Όλοι μαζί για την αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ στις 25 του Ιούνη

Για τη συνέχεια της πολιτικής μας που βασίζεται σε τομές που γεφυρώνουν το παρόν μας με τον μέλλον της προόδου και των μεγάλων ευκαιριών για όλους! Συνεχίζουμε δυνατά!!

Μαζί με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρ. Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, τον πρ. Πρύτανη του ΑΠΘ και Υπ. Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Νίκο Παπαϊώαννου, παρουσία και του αρμόδιου για τη Θεσσαλία, εκλογικού περιφερειάρχη, Κώστα Μπαγινέτα, περιόδευσε ο Θανάσης Λιούτας.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων ξεκίνησε από το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου, και εξελίχθηκε έως το βράδυ της ίδιας ημέρας. Αρχικά, επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της πόλης των Τρικάλων και περίπατος στονπεζόδρομο της Ασκληπιού. Στη συνέχεια, επίσκεψη στην τοξωτή γέφυρα της Πύλης και στα χωριά, Πρίνος και Πηγή.

Οι περιοδείες έχουν έναν πάρα πολύ σημαντικό χαρακτήρα, καθώς έρχονται και αποδεικνύουν στην πράξη τους ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με την κοινωνία.

«Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει έμπρακτα και έχει πάντα ως σκοπό την άμεση επικοινωνία με την κοινωνία μας, και τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της πολιτικής των λύσεων», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

«Συνεχίζουμε δυνατά τον αγώνα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για το παρόν και για το μέλλον της κοινωνίας μας. Για την ανάπτυξη της οικονομίας, για σταθερότητα, για προκοπή, με πολιτικές, που με τόλμη θα οικοδομούν μια γερή οικονομία, με ευκαιρίες, μεγάλες και πάντοτε για όλους!»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή