Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θρίλερ σε παραλία του Πηλίου με πέντε νεαρούς

Σώθηκαν από την ετοιμότητα της ναυαγοσώστριας

Ένα θρίλερ εξελίχθηκε χθες στις 17:45 στην παραλία του Αμποβού, στον Παγασητικό Κόλπο, όταν η ναυαγοσώστρια της Inaction που πραγματοποιούσε την βάρδια της, αντιλήφθηκε δυο νεαρά παιδιά πάνω σε στρώμα να απομακρύνονται επικίνδυνα από τη στεριά και από το οριοθετημένο σημείο κολύμβησης της ακτής. Τα παιδιά προσπάθησαν να επαναληφθούν, αλλά οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν εκείνη την ώρα τους απομάκρυναν ακόμα περισσότερο προς το εσωτερικό του Παγασητικού.

Αμέσως στον Πύργο της ναυαγοσώστριας σήμανε συναγερμός και με το σωσίβιο διάσωσης έπεσε στη θάλασσα. Ο ισχυρός άνεμος τραβούσε το στρώναμε με τα δυο άτομα ακόμα πιο μέσα και δυσκόλευε το έργο της.

Διανύοντας απόσταση περίπου 200 μέτρων, έφτασε στο σημείο και τα έσυρε προς την ακτή με ασφάλεια, καθώς ήταν τρομαγμένα και εξαντλημένα. Ενώ η διαδικασία διάσωσης βρισκόταν σε εξέλιξη, είχαν ξεκινήσει να προστρέχουν για βοήθεια στο σημείο δυο sub με τρία άτομα, ένα αγόρι και δυο κορίτσια 15 και 16 ετών. Όμως για κακή τους τύχη παρασύρθηκαν και αυτά, διότι λόγω του ανέμου κουράστηκαν οι τρεις νεαροί. Η ναυαγοσώστρια τους έδωσε εντολή να πέσουν στο νερό και να κρατηθούν από τα sub ενώ έκανε ήλθε και τους οδήγησε στην ακτή με ασφάλεια.

Πηγή: thenewspaper.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή