Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θρήνος στη Μαγούλα Καρδίτσας για τον χαμό του 45χρονου στρατιωτικού

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Διδυμότειχο – Υπηρετούσε σε μονάδα της περιοχής του Σουφλίου

Θρήνος στη Μαγούλα Καρδίτσας για τον χαμό του 45χρονου στρατιωτικού Μάκη Παλάντζα που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Διδυμότειχο του Έβρου.

Μια γυναίκα από την Μαγούλα, ξαδέλφη του Μάκη έγραψε σχετικά:

Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα για το χωριό μας όταν ακούς έφυγε ο Μάκης Παλάντζας που ήτανε ένα αγαπητό παιδί για το χωριό μας δεν το πιστεύουμε ακόμα.

Καλό ταξίδι ξάδερφε θα είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει, συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στρατιωτικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (18/6) στο Διδυμότειχο στον Έβρο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί στον κάθετο άξονα Ορμενίου – Αρδανίου έξω από τους Ψαθάδες στο Διδυμότειχο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος στρατιωτικός συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό που οδηγούσε ένας 49χρονος άντρας.

Από τη σύγκρουση, ο 45χρονος έχασε τη ζωή του ενώ ο οδηγός του αγροτικού που είναι 49 ετών τραυματίστηκε σοβαρά αλλά είχε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ΕΠ.ΟΠ. Επιλοχία Πεζικού, ηλικίας 45 ετών, που υπηρετούσε στο 640 ΤΠ, στο Σουφλί με καταγωγή από την Καρδίτσα και ήταν πατέρας μια κορούλας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος στρατιωτικός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας λόγω του ακαριαίου θανάτου του από παθολογικά αίτια, ενώ οδηγούσε.

Πληροφορίες του kranosgr.com, αναφέρουν ότι η αναγνώριση του πτώματος του Επαγγελματία Οπλίτη, έγινε από το Διοικητή της μονάδας του, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνώστης του δυσάρεστου περιστατικού, βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας, η οποία έχει ενημερωθεί για το συμβάν.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή