Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι συντέλεσε στην συμφωνία Χήρα – Τσιούτσια στην Πύλη;

Κοινό μέτωπο με στόχο μια ισχυρή και συμπαγή παράταξη απέναντι στον Κώστα Μαράβα

Με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χήρα και σύμπραξη με την παράταξη της μέχρι τώρα ελάσσονος αντιπολίτευσης του Βαλάντη Τσιούτσια, ξεκινά η προεκλογική μάχη των δημοτικών εκλογών στην Πύλη και επισήμως.

Η απόφαση, που φαινόταν αβέβαιη μέχρι πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr λήφθηκε συνυπολογίζοντας τρεις βασικούς παράγοντες: τη δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου απέναντι στην υποψηφιότητα του Κώστα Μαράβα, τη διευκόλυνση του σχηματισμού ψηφοδελτίου καθώς και τα ζητήματα συνοχής της παράταξης του Βαλάντη Τσιούτσια.

Τα δεδομένα λοιπόν αλλάζουν στον ορεινό Δήμο του νομού Τρικάλων και δίνουν νέα προοπτική στην εξέλιξη των πραγμάτων. Πρόκειται για από απόφαση κομβική, δεδομένου ότι για τις δύο παρατάξεις που έρχονται πλέον εις ένα ψηφοδέλτιο, υπάρχει ο χρόνος μέχρι την κάλπη και το πλεονέκτημα μιας συμπαγούς αντιπολίτευσης.

Αναμένεται λοιπόν και επισήμως η ανακοίνωση της ειλημμένης απόφασης αλλά και η αντίδραση της πλευράς του Μαράβα, καθώς και στελεχών της παράταξης της μέχρι τώρα δημοτικής αρχής…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή