Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το αξίωμα δεν τιμά τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος το αξίωμα

Βραβεύτηκε εχθές το βράδυ ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η τιμητική βραδιά διοργανώθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την Πληροφορική και την Τεχνητή Νοημοσύνη, όπου του δόθηκε Τιμητική Πλακέτα, για την πρωτοποριακή εφαρμογή στην Ελλάδα και όχι μόνο, της Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης στην πόλη των Τρικάλων.

 

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε ότι είναι «Ξεχωριστή τιμή για τα Τρίκαλα και για μένα προσωπικά, η βράβευση σήμερα από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Tμήμα Πληροφορικής, παρουσία του Υφυπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρη Ζαριφόπουλου, του Πρύτανη Άγγελου Κότιου, του ΓΓ Έρευνας και Τεχνολογίας Αθανάσιου Κυριαζή και του προέδρου του Τμήματος Γιώργου Τσιχριτζή».

Για την ιστορία, το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την Πληροφορική και την Τεχνητή Νοημοσύνη, στην εσπερίδα αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Πληροφορικής ο Δρ. Νικόλαος Μπουρμπάκης από το Wright State University για την εξαιρετική και συνεχή συνεισφορά του στην επιστήμη της Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή