Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Ιρλανδικό fund και πώς κατάφερε να πάρει το σπίτι Τρικαλινού συντοπίτη μας

Τι δηλώνει ο Χρήστος Μπουλογιώργος – Το θέμα είχε αναδείξει το Trikalanews.gr

Το πώς έχασε το σπίτι του και μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, περιγράφει σε δήλωσή του ο Τρικαλινός Χρήστος Μπουλογιώργος .

Όπως είχε αναφερθεί και σε σχετικό ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, πρόκειται για πρώτη κατοικία γεγονός που δείχνει το πόσο δύσκολη διαμορφώνεται η κατάσταση των επόμενων χρόνων.

Όπως δηλώνει ο Χρήστος Μπουλογιώργος, «Την πρώτη Φεβρουαρίου 2024 (1/2/2024) παρέλαβα από τον δικαστικό επιμελητή το χαρτί της έξωσης της 4μελούς οικογένειας μου, από την πρώτη μοναδική κατοικία και το μοναδικό περιουσιακό μου στοιχείο, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Κων/νου 28 στα Τρίκαλα και που το άρπαξε μια Ιρλανδική εταιρεία Κερδοσκόπων-Κεφαλαιοκρατών (Κ-Κ) με τη βοήθεια, των ντόπιων συνεργατών τους.

Ήταν ο μοναδικός πλειοδότης. Το πήρε στον πρώτο πλειστηριασμό που έγινε την πρώτη Μαρτίου 2023 (1/3/2023).

Κτίζοντας Ισχυρά πολιτικά και κοινωνικά προπύργια με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και αγωνιστικό φρόνημα, θα κάνουμε το κάθε πλειστηριαζόμενο σπίτι απόρθητο οχυρό.

Όλοι ενωμένοι στην αντίσταση, στον αγώνα να διώξουμε τους ξένους Κερδοσκόπους – Κεφαλαιοκράτες (Κ-Κ) κατακτητές από την πατρίδα μας».

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο των ασφαλιστικών μέτρων για την αναστολή της έξωσης θα γίνε αύριο Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί. Ήδη ένα κύμα αλληλεγγύης στέκεται στο πλευρό του συμπολίτη μας.

Διαβάστε επίσης:

Fund πετάει έξω από το σπίτι της πενταμελή Τρικαλινή οικογένεια

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή