Τραγικός απολογισμός από την φονική «Ευρυδίκη»

Σε εφιάλτη εξελίσσεται η «Ευρυδίκη» στην Δυτική Αττική με τους νεκρούς να ανέρχονται σε 7 (5 επιβεβαιωμένοι θάνατοι) ,ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι.

Μια 90χρονη που βρέθηκε πάνω σε κάγκελα την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από τα ορμητικά νερά είναι το 5ο επιβεβαιωμένο θύμα.

Νεκρός 50χρονος που βρέθηκε σε προαύλιο επιχείρησης στην Μάνδρα, 65χρονος που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του, 82χρονη που πνίγηκε μέσα στο σπίτι της στην Μάνδρα, 88χρονος που πνίγηκε μέσα στο σπίτι του

Οι εικόνες που έρχονται συνεχώς από τα σημεία που έπληξε η κακοκαιρία αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής.

Η Πυροσβεστική επιχειρεί σε 80 σημεία, ενώ 250 πυροσβέστες έσπευσα από άλλες περιοχές για να βοηθήσουν.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες από την εθνική οδό όπου τα νερά έχουν καλύψει πλήρως λεωφορείο και οδηγοί φορτηγών αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγιο στις οροφές των οχημάτων τους. Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τους χείμαρρους.

Τόσο στη Νέα Πέραμο όσο και στη Μάνδρα υπάρχει πρόβλημα τόσο με την ηλεκτροδότηση, όσο και με την υδροδότηση. Κλειστή είναι η παλιά και η νέα Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας και η Πυροσβεστική κάνει έκκληση στους κατοίκους να μην μετακινούνται.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή