Τρίκαλα: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10/2021
1) Από ώρα 09:00-12:00 Τα χωριά: Διαλεκτό, Μεγάρχη καθώς και τα αρδευτικά Φ/Β, βιοτεχνίες και βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών και Μικρό Κεφαλόβρυσο από το ύψος του Ξυλουργείο Παπαβασιλείου και Λαγάρα.

ΤΡΙΤΗ 12/10/2021
1) Από ώρα 08:00-14:00 Στα Τρίκαλα: Περιφερειακός Τρικάλων από το ύψος του Ξυλουργείου Μαλαβάκη έως τον κόμβο Μεγαλοχωρίου (και συνεργείο Ψιλούτσικος).

2) Από ώρα 11:00-14:00 Στα Τρίκαλα: Περιφερειακός Τρικάλων από το ύψος του Ξυλουργείου Μαλαβάκη έως και το Μουσικό Γυμνάσιο (βιολογικός καθαρισμός) και οδός Πατουλιάς έως τη ΔΕΚΕ (και ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος, κτίριο FORD).

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή