Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Απείλησε την ηλικιωμένη μητέρα του και έσπασε τζάμι από το σπίτι της

Για ενδοοικογενειακή απειλή συνελήφθη την Κυριακή, σε βάρος της ηλικιωμένης μητέρα του, ένας 45χρονος επί χρόνια χρήστης ναρκωτικών που αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

Ο άνδρας, οδηγήθηκε χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρο Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η δίκη του αναβλήθηκε για μεθαύριο Πέμπτη, διότι απουσίαζε η μητέρα του που ήταν μάρτυρας κατηγορίας.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη από τη μητέρα του, το Δικαστήριο και τους αστυνομικούς, είπε ότι έσπασε το τζάμι του σπιτιού, όπου διαμένει με την ηλικιωμένη γυναίκα, διότι είχε άγχος για τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων που περιμένει και δεσμεύτηκε να μην ξαναγίνει επεισόδιο με την μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος, είναι επί 30 χρόνια εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, παρακολουθεί πρόγραμμα στον ΟΚΑΝΑ, έχει καλές σχέσεις με την μητέρα του, αλλά είχε άγχος για ιατρικές εξετάσεις που αναμένει, απείλησε την γυναίκα και από τα …νεύρα του έσπασε το τζάμι του σπιτιού.

Το Δικαστήριο πληροφορήθηκε ότι ο 45χρονος δεν είχε που αλλού να μείνει και αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να μείνει στον κάτω όροφο του σπιτιού και να μην προσεγγίζει το σπίτι της μητέρας του, που μένει στον άνω όροφο του ίδιου σπιτιού, όρο με τον οποίο συμφώνησε και ο ίδιος.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή