Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Έβαλαν στο «μάτι» σφαγείο δυο φορές σε λίγα 24ωρα !

Στη μία περίπτωση, 40χρονος για να εξασφαλίσει τη δόση του, ξήλωνε καλώδια με τσεκούρι!

Έβαλαν στο «μάτι» σφαγείο δυο φορές σε λίγα 24ωρα, ενώ στη μία περίπτωση, όπου υπήρξε και σύλληψη, διαπιστώθηκε ότι ένας 40χρονος για να εξασφαλίσει τη δόση του, ξήλωνε καλώδια της επιχείρησης με τσεκούρι. «Ήμουν δέκα χρόνια καθαρός και ξανακύλησα. Για όλα φταίνε τα ναρκωτικά» δήλωσε στο δικαστήριο , όπου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή.

Ο δράστης, σύμφωνα με το magnesianews.gr εμφανίστηκε χθες στην αίθουσα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, γνωστοποιώντας ότι άλλα άτομα, του ζήτησαν να σηκώσει «χαλκό» ξηλώνοντας καλώδια από επιχείρηση, ώστε με τα χρήματα που θα έπαιρνε να αγόραζε την δόση του.

Πιάστηκε στην … οροφή!

Συγκεκριμένα, από τον 40χρονο ζητήθηκε να κόψει καλώδια από σφαγείο, ενώ οι ιδιοκτήτες υποστηρίζουν πως η ζημιά που προκλήθηκε στα συστήματα ψύξης ξεπερνά τα 7000 ευρώ, καθώς άγνωστοι δράστες είχαν αποπειραθεί να «εισβάλλουν» στο σφαγείο και πριν λίγα 24ωρα. Ο 40χρονος ήταν κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τον πατέρα του και έναν υπάλληλο να βρίσκεται τα ξημερώματα της Τρίτης στην οροφή του κτηρίου κρατώντας στα χέρια του ένα τσεκούρι, για να κόψει τα καλώδια.

«Ήμουν δέκα χρόνια καθαρός και ξανακύλησα. Για όλα φταίνε τα ναρκωτικά. Πρέπει να σταματήσω και να βρω δουλειά» είπε απευθυνόμενος στην έδρα ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του σφαγείου περιγράφοντας πως τα τελευταία 24ωρα εγκατέστησε κάμερες και παρακολουθεί από το σπίτι του , την επιχείρηση, γιατί πριν λίγες ημέρες έπεσε θύμα κλοπής.

Προχθές τα ξημερώματα από τις κάμερες που έχει εγκαταστήσει είδε ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει την επιχείρησή του και σήμανε «συναγερμός». Κάλεσε έναν υπάλληλο και τον πατέρα του και έτρεξαν στο σφαγείο. Είδαν συνολικά 4 άτομα να προσπαθούν να μπουν μέσα , αλλά κατάφεραν να πιάσουν μόνο τον 40χρονο που βρισκόταν στην οροφή. Για τους υπόλοιπους , οι μάρτυρες δήλωσαν πως τους γνώριζαν φυσιογνωμικά και ο κατηγορούμενος είπε πως τους ξέρει με τα παρατσούκλια τους. «Όταν άρχισα να κόβω τα καλώδια άκουσα φωνές και άλλοι εξαφανίστηκαν.

Όταν με έπιασαν οι ιδιοκτήτες μου έριξαν καναδυό σφαλιάρες», είπε.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή