Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Κλέψαμε για το γάλα των παιδιών μας…

Για το… γάλα των πέντε παιδιών τους είπαν ότι έκλεψαν μια μονάδα κλιματιστικού και σωληνώσεις χαλκού, από λυόμενο σπίτι στην περιοχή του Σωρού, ένα ζευγάρι 24χρόνων ρομά που κατηγορούνταν για κλοπή και καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο κατηγορούμενος άνδρας, σύμφωνα με το magnesianews.gr είπε ότι κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή Σωρός, όπου είδαν ένα εγκαταλειμμένο λυόμενο σπίτι στο οποίο διακρινόταν η μονάδα κλιματισμού, μπήκαν στο οικόπεδο και την πήραν, για το γάλα των πέντε παιδιών τους…

Στη συνέχεια είπε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του συνελήφθησαν από την Αστυνομία, ζήτησαν συγνώμη, ενώ τα αντικείμενα που είχαν κλέψει επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η γυναίκα κατέθεσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της ζήτησαν συγνώμη από τον ιδιοκτήτη και τα κλοπιμαία επιστράφηκαν. Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 4 μηνών στον καθένα, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Ο 24χρονος βρίσκεται εκτός φυλακής με υφ’ όρον απόλυση, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για ληστεία. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Σωρός, σε περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε χώρο εγκαταστάσεων εταιρείας και αφού, παραβίασαν, αρχικά, την εξωτερική πόρτα της περίφραξης του οικοπέδου, μπήκαν και έκλεψαν μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού. Στη συνέχεια μπήκαν στο κτίριο της εγκατάστασης, παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου και αφαίρεσαν γειώσεις ενωμένες με χαλκό, μήκους 10 μέτρων.

Οι δράστες ακινητοποιήθηκαν, μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, ενώ στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς και ένα σκεπάρνι και ένας κάβουρας, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή