Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Μητέρες σε απόγνωση ζητούν βοήθεια για να σωθούν τα παιδιά τους από τα ναρκωτικά

Χρήστης ουσιών δήλωσε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 36χρονος , πατέρας δύο παιδιών, που κατηγορήθηκε ότι την Τετάρτη το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, αφαίρεσε από ανασφάλιστο χώρο αποσκευών, σταθμευμένου αυτοκινήτου, διάφορα αντικείμενα (συσκευές φόρτισης κινητών τηλεφώνων, ρολό χειρός κ.α.), καθώς και προσωπικά έγγραφα.

Η μητέρα του, που ήταν παρούσα στη διαδικασία του Αυτοφώρου ζήτησε βοήθεια για το παιδί της, λέγοντας πως είναι σε άθλια κατάσταση. “Πρέπει να το βοηθήσετε, πρέπει να νοσηλευτεί, μην τον αφήνετε έξω. Ας μείνει προφυλακισμένος μέχρι το δικαστήριο, τι θα κάνει τόσες μέρες ελεύθερος”, είπε η μητέρα του απευθυνόμενη στην έδρα, όταν άκουσε πως η δίκη αναβάλλεται για τις 14 Ιουνίου, λόγω απουσίας των μαρτύρων.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη, είπε πως είχε χάσει τον εαυτό του γιατί του δώσανε να “πιεί” κάτι που τον τρέλανε και ανέφερε πως είναι εργαζόμενος σε βιοτεχνία του Βόλου.

“Το είχα κόψει δέκα χρόνια και ξανάρχισα”, είπε και δεν έκρυψε πως οι “προμήθειες” γίνονται από τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή της Νεάπολης. Την ίδια περιοχή “δείχνουν” ως την μεγαλύτερη πιάτσα του Βόλου , όλοι οι τοξικομανείς που περνάνε κάθε μέρα την πόρτα των δικαστηρίων για παραβατικές συμπεριφορές, αλλά οι έμποροι στην περιοχή συνεχίσουν την δράση τους ανενόχλητοι.

“Κανείς δεν μπορεί να την τελειώσει αυτή την πιάτσα; Καταστρέφεται κόσμος κάθε μέρα”, φώναξε η μητέρα του 36χρονου συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους στους διαδρόμους των δικαστηρίων.

Τον έκλεψαν οι προμηθευτές του όταν πήγε να αγοράσει ηρωίνη

Λίγη ώρα αργότερα βγήκε από την αίθουσα μια ηλικιωμένη γυναίκα που συνόδευε τον 40χρονο γιό της στην εκδίκαση υπόθεσης για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ενας σκελετωμένος άνθρωπος, που δεν μπορούσε ούτε το κεφάλι του να κρατήσει όρθιο, πήρε αναβολή για να δικαστεί το 2024. Πρόσφατα πήγε στην “πιάτσα” της Νεάπολης για να προμηθευτεί την δόση του και τον έκλεψαν οι προμηθευτές του. Του πήρανε το κινητό, το πορτοφόλι και το ρολόι.

“Έσπασα το τζάμι ενός αυτοκινήτου από τα νεύρα μου, γιατί με κλέψανε” δήλωσε στα gegonota .news ο 40χρονος Παναγιώτης , μιλώντας με δυσκολία και στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν οι μηνυτές του. Δίπλα του, η μητέρα του έκλαιγε βλέποντας το παιδί της. “Ξέρω πως δεν πρέπει να του δίνω χρήματα ούτε για τσιγάρα, αλλά εγώ και χρήματα δίνω για να καπνίζει και φαγάκι. Ζει όπου να’ ναι το παιδί μου, δεν ξέρω τι κάνει για εβδομάδες ολόκληρες. Έχει μια κόρη 12 χρονών που δεν την βλέπει καν γιατί έχει απαγορευθεί η επαφή”, είπε κλαίγοντας. “Γεια σου μάνα”, φώναξε ο Παναγιώτης περνώντας την πόρτα των δικαστηρίων, χωρίς η ηλικιωμένη μητέρα του να είναι βέβαιη πως θα τον ξαναδεί.

Gegonota.news.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή