Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Της ζητά να φύγει από σπίτι που έχει πωληθεί, ενώ η ίδια κατήγγειλε προσβολές

Στα χέρια ήρθαν ένας 45χρονος ιδιοκτήτης ακινήτου στον Αλμυρό με την 23χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, ενοικιάστρια του σπιτιού, διότι της ζητάει να φύγει, γιατί το σπίτι έχει πωληθεί και εκείνη δεν αποχωρεί, με αποτέλεσμα να γίνει επεισόδιο μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews.gr το μεσημέρι της Δευτέρας στον Αλμυρό, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας 23 ετών, η οποία τυγχάνει μισθώτρια σπιτιού ιδιοκτησίας 45χρονου, διότι με αφορμή αστικής φύσεως μεταξύ τους διαφορές, του επιτέθηκε προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον τον εξύβρισε προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές στο σπίτι.

Ο 45χρονος κατέθεσε μήνυση για απλή σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ η φθορά αφορά την καταστροφή της σίτας του παραθύρου του σπιτιού από την νεαρή.

Εν συνεχεία, η αλλοδαπή υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 45χρονου για εξύβριση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας διότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο δράστης της τράβηξε με δόλο την μπλούζα, με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της, ενώ της απευθύνθηκε με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες – ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά ζήτησαν και πήραν αναβολή για σήμερα, προκειμένου ο συνήγορος υπεράσπισης να προετοιμάσει την απολογία τους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή