Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βράβευση του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Σε μία όμορφη εκδήλωση  η Περιφέρεια  Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός βράβευσαν τα 25 Σχολεία της  Θεσσαλίας που διακρίθηκαν σε Πανευρωπαϊκούς και Διεθνείς Διαγωνισμούς. Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι εκπαιδευτικοί με τους μαθητές και τις  μαθήτριες των Σχολείων που διακρίθηκαν παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα από τον ίδιο τον κ. Αγοραστό συμμετέχοντας παράλληλα σε μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στην ημέρα της Ευρώπης.

Το 4ο Πειραματικό Λύκειο Τρικάλων Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης βραβεύτηκε για δύο σημαντικές διακρίσεις: Η πρώτη διάκριση αφορά στο Διεθνή Διαγωνισμό: Κύπρος Ελλάδα ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες όπου  κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Λυκείων με την ταινία τεκμηρίωσης:  Κύπρος: Μια αφήγηση, μια ιστορία. Η ταινία παρουσιάζει, μέσα από προσωπικές αφηγήσεις, τα γεγονότα  της εισβολής στην Κύπρο το 1974 και μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Η Δεύτερη σημαντική διάκριση σημειώθηκε στην 23η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio με στην ταινία: Δυσλεξία. Στον τελικό του διαγωνιστικού μέρους  απέσπασε Ειδική Μνεία στην κατηγορία ταινιών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ηλικίας 17-20 ετών (Λύκεια) μεταξύ 120 ταινιών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Η ταινία πραγματεύεται το σοβαρό θέμα των μαθησιακών δυσκολιών και μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των Σχολείων που βραβεύτηκαν, αλλά και στην περιφέρεια που, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών, οργάνωσε για πρώτη φορά μια τέτοια  – ξεχωριστή από κάθε άποψη – εκδήλωση!

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στα  παιδιά του Μουσικού Σχολείου Λάρισας για το υπέροχο πρόγραμμα που παρουσίασαν !

Η Διευθύντρια του

4ου Πειραματικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

Μαριάννα Αποστόλου

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή