Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον της παράταξης του Δημήτρη Παπαστεργίου

Κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση δημοτικών συμβούλων και πρώην δημάρχου

Σε βαρύ κλίμα λόγω της κρισιμότητάς της, ξεκίνησε η σημερινή συνάντηση του πρώην δημάρχου και νυν υπουργού, Δημήτρη Παπαστεργίου με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης οι οποίοι θα κληθούν, κατά τα λεγόμενα του ίδιου, να αποφασίσουν τον διάδοχο τόσο στη δημαρχία όσο και στην κεφαλή της παράταξης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Στην αρχή βέβαια της συνάντησης δεν έλλειψε και το χειροκρότημα προς τον πρώην δήμαρχο, μιας και η ανάληψη των νέων καθηκόντων του, μπορεί να άφησε πίσω της μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, όμως δεν παύει να είναι μια σημαντική στιγμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την δημοτική ομάδα που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα, όσον αφορά το τι θα συζητηθεί και τι θα προκύψει από αυτή τη συνάντηση υπάρχουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr δύο πιθανά σενάρια: το ένα είναι να επικρατήσει η θέληση του Δημήτρη Παπαστεργίου, κατά την οποία η διαδικασία εκλογής ξεκινά σήμερα με υποψηφιότητες και συνεχίζει αύριο με ψηφοφορία όπου και ολοκληρώνεται στο άτυπο κομμάτι της τουλάχιστον.

Το δεύτερο, είναι να δοθεί χρόνος ζυμώσεων στους υποψηφίους, και η διαδικασία να ολοκληρωθεί το επόμενο δεκαήμερο με ή χωρίς την παρουσία του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Διαβάστε επίσης:

Εν μέσω πολιτικού κυκλώνα… η διοίκηση του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζεται

«Μεταβατική δήμαρχος υπάρχει» τονίζει η Νικολέτα Μπρουζούκη

Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν θα αφήσουμε την ομάδα να καπελωθεί

Τελεσίγραφο από τον Δημήτρη Παπαστεργίου για τη διαδοχή

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή