Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία του άτυχου μωρού που πνίγηκε στον Αλιάκμονα

Το 11 μηνών μωρό, ομολόγησε ότι το πέταξε η 29χρονη μητέρα του στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Ενώ η γυναίκα οδηγούνταν στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας, το άτυχο μωράκι, κηδευόταν υπό άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η κηδεία του παιδιού έγινε το μεσημέρι, παρουσία μόνο των κοντινών συγγενών.

 

Η μητέρα, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν σκότωσε εκείνη το παιδί της.

«Η εντολέας μου αρνείται την κατηγορία, ότι δηλαδή σκότωσε η ίδια το παιδί. Έχει ζητήσει προθεσμία 48 ωρών και το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να απολογηθεί. Πληροφορήθηκε και η ίδια ότι το παιδί κατέληξε» είπε στο newsit.gr o δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης.

Στο μεταξύ η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στο 11 μηνών κοριτσάκι, έδειξε ασφυκτικό θάνατο μέσα στο νερό.  Αυτό σημαίνει ότι το παιδί ήταν ζωντανό όταν έπεσε στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς η 29χρονη μητέρα έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της και επέστρεψε την επόμενη ημέρα χωρίς το μωρό.

Με κινητοποίηση της οικογένειάς της άρχισαν οι έρευνες και τελικά το άψυχο κορμάκι του μωρού εντοπίστηκε να επιπλέει στα παγωμένα νερά του ποταμού, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η μητέρα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή