Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζητείται «Χατζηπετρής» να αναλάβει ευθύνη…για την Μπάρα

«Με την πρώτη σταγόνα βροχής…» ξεκίνησε το «φτυάρισμα»

Λίγο πριν το πάρουν απόφαση οι κάτοικοι της Μπάρας ότι θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα αυτοκίνητα και να πάρουν βάρκες (που δεν εμπίπτουν κιόλας και στην ελεγχόμενη στάθμευση…διπλό το όφελος δηλαδή) βγήκε ο δήμαρχος μας Δημήτρης Παπαστεργίου και μίλησε με «λόγια της πλώρης» στο ραδιόφωνο της Λέσχης.

Και τα είπε όπως τα βλέπει τα πράγματα ρίχνοντας το τόπι στη ΔΕΥΑΤ λέγοντας με λίγα λόγια ότι δόθηκαν ποσά με μηδενικά που ζαλίζουν τον μέσο δημότη για να λυθεί το πρόβλημα …και λύση δεν βρήκαμε ακόμη! Και αναρωτιόμαστε ποιος φταίει; Ο πρόεδρος; Ποιος πρόεδρος; Ο τελευταίος δεν έχει και πολύ καιρό που ανέλαβε και αμέσως έπεσε στα βαθιά της αλλαγής του δικτύου ύδρευσης που χρόνια τώρα λίμναζε στον αμίαντο… Οι προηγούμενοι; Πάει έφυγαν και τέλειωσε η ιστορία. Πολιτική ευθύνη λοιπόν ποιος έμεινε να αναλάβει; Ο ίδιος είπε ότι και αυτός έχει μερίδιο αλλά τι όφελος στην πόλη φέρνει το μερίδιό του; Και είναι μόνο τα έργα της ΔΕΥΑΤ που στραβά αρμενίζουν; Τα υπόλοιπα που ολημερίς τα χτίζουμε και τελειωμό δεν έχουν;

Με λίγα λόγια «Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής» που τον ψάχνουμε χρόνια τώρα να αναλάβει την ευθύνη να τελειώνουμε με αυτές τις αγωνίες. Μέχρι να τον βρούμε τον Χατζηπετρή, φήμες ότι οι πλημμυρισμένοι δημότες άφησαν στην άκρη τις βάρκες και άρχισαν να ψάχνουν για υποβρύχια ερευνώνται ως  απολύτως βάσιμες.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή