Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ξάφρισε» 24χρονη για να της λύσει τα …μάγια

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, απάτη σε βάρος 24χρονης που διαπράχθηκε στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ως δράστης ένας 54χρονος, κατηγορούμενος για το αδίκημα της απάτης και της απείθειας.

Ειδικότερα, ο 54χρονος με το πρόσχημα ότι διέθετε ειδικές ικανότητες και γνώσεις με τις οποίες μπορούσε να απαλλάξει την 24χρονη από πρόβλημα στις διαπροσωπικές της σχέσεις, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει τμηματικά κατά το χρονικό διάστημα από αρχές του μήνα Μαΐου του 2016 έως και χθες το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Βόλο, η 24χρονη παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 150 ευρώ στον 54χρονο, ως αντίτιμο των υπηρεσιών του. Ωστόσο, ο δράστης αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή του, επεχείρησε να διαφύγει, επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ.Ε  αυτοκίνητο, όμως ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή