Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο επίκεντρο τα αντιπλημμυρικά μέσα στην πόλη των Τρικάλων

Η αντιπολίτευση ζητά απαντήσεις από τη δημοτική αρχή – Παρεμβάσεις από αύριο στην Μπάρα

Στο ζήτημα των αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν μέσα στην πόλη αναφέρθηκαν κατά τη έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τονίζοντας την άμεση ανάγκη αν βρεθούν λύσεις.

Όπως κατέγραψε το Τrikalanews.gr, σε ήρεμο κλίμα, παρά τα έντονα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, συζητήθηκε το θέμα επισημαίνοντας ότι αφενός δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να υπόκεινται σε αυτή την απειλή και ταλαιπωρία με πλημμυρισμένους δρόμους που δεν περιορίζονται μόνο στην Μπάρα.

Σε απάντηση ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε με τη ΔΕΥΑΤ ειδικά για το ζήτημα της Μπάρας λέγοντας ότι αύριο ξεκινά παρέμβαση ώστε να αλλάξει ο αγωγός ομβρίων με στόχο να μπορεί να δεχτεί περισσότερο όγκο νερού μιας και φαίνεται ότι ο υπάρχον δεν καλύπτει.

Το θέμα φαίνεται πάντως ότι δεν τελειώνει εδώ. Γενικότερα οι βασικές υποδομές αντιμετωπίζουν σημαντικά ζητήματα είτε λόγω παλαιότητας, είτε λόγω φθορών είτε και γιατί δεν επαρκούν με βάση τις περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν.

Όπως επισήμανε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιώργος Καϊκης, «Ξεκινάτε να φτιάξετε πολυκατοικία από τον τρίτο όροφο και όχι από τα θεμέλια…Δόθηκαν τόσα χρήματα για αναπλάσεις ενώ θα έπρεπε να βρεθούν το ίδιο εύκολα χρήματα και για τα όμβρια».

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Η πυροσβεστική βγάζει τα παιδιά από πλημμυρισμένο σχολείο

Μετά τη βροχή έρχεται το κομφούζιο στο κέντρο των Τρικάλων

«Ζητά τα ρέστα» από τη ΔΕΥΑΤ Τρικάλων ο Δήμαρχος Δημ. Παπαστεργίου

Τρίκαλα: Η λαϊκή αγορά φεύγει …τα σκουπίδια πάνε στα φρεάτια 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή