Τα νέα της πόλης

«Έφυγε» ο Παναγιώτης Παράσχης

15 Sep 2018
«Έφυγε» ο Παναγιώτης Παράσχης

Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Παράσχης και κηδεύεται σήμερα Σάββατο

Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Παράσχης και κηδεύεται σήμερα Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά του.

Ο εκλιπών, αφήνει πίσω του, την σύζυγό του Δήμητρα Παράσχη, τα παιδιά του Ευάγγελος και Χρυσούλα Παράσχη, Γεώργιος Παράσχης, Ελένη Παράσχη και Παναγιώτης Σπυρόπουλος, εγγόνια, αδέλφια και ανήψια.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά του

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού, σήμερα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα.  

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου»

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα.

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.