Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιδεολογικός και πολιτικός εμβολιασμός

Ενώ έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι, ολοένα και πληθαίνουν τα ερωτήματα σχετικά με τον εμβολιασμό και τις σχετικές ειδήσεις, τόσο για τις παρενέργειες όσο και για την πραγματικά απίθανη διαχείριση, που κάνουν οι διάφορες αρχές (κυβέρνηση, επιτροπές, «ειδικοί»). Η Χώρα υποτίθεται ότι (ξανά)νοίγει για το καλοκαίρι, αλλά αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι αρχίζουν να εφαρμόζονται διακρίσεις κι απαγορεύσεις σε μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού για τις μετακινήσεις του και για τα δικαιώματά του εν γένει. Η «υποχρεωτικότητα» του εμβολιασμού και το «πράσινο πιστοποιητικό» αντικειμενικά διαιρούν τον Λαό ανάμεσα σε «υγιείς» και «μη υγιείς», σε «υπεύθυνους» και «ανεύθυνους» πολίτες. Η έκταση που θα πάρει ο αποκλεισμός αυτός μπορεί να μην φαίνεται ακόμα, αλλά θα απλωθεί σχεδόν σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής.

Η συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στα Εθνικά θέματα, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης δέχεται όλους τους όρους που του έθεσε ο Ερντογάν, δήθεν για να έχουμε «ήσυχο καλοκαίρι» και «καλή συνέχεια» στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις… Ταυτόχρονα, οι φανέλες της ποδοσφαιρικής ομάδας των Σκοπίων στο Euro ήρθαν να θυμίσουν ότι η κοροϊδία σχετικά με την περιβόητη «Συμφωνία των Πρεσπών» συνεχίζεται και μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να συμβεί, όταν θα έρθει για κύρωση στην Ελληνική Βουλή. Δεν αποκλείεται καθόλου να δούμε εκεί μια πρόβα «συγκυβέρνησης» ανάμεσα σε ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ, και μάλιστα σε συνθήκες που οι «εθνικόφρονες» και οι «πατριώτες» βουλευτές της ΝΔ θα ξεφτιλιστούν πλήρως.

Η Κοινωνία μας βρίσκεται σε σύγχυση με αφόρητους πόνους στην σπονδυλική στήλη, με έντονη ζαλάδα στο κεφάλι, με διάφορους πόνους στις αρθρώσεις, με έντονο προβληματισμό γύρω από το περιβόητο εμβόλιο. Επιθυμεί διακαώς μια έξοδο από την καραντίνα, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, αλλά δεν ξέρει σε τι μπορεί να ελπίσει πλέον. Είναι δυνατόν, και πώς, να βρει την αυτοπεποίθησή της; Εδώ είναι πραγματικά που χρειάζεται θεωρητικά και, πολύ περισσότερο, πρακτικά ένας μαζικός ιδεολογικός και πολιτικός εμβολιασμός των Ελλήνων, προκειμένου η Πατρίδα και ο Λαός να μπορέσουν να πάρουν «τα πάνω τους». Τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, τα ΜΜΕ και οι άλλοι φορείς του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» ούτε θέλουν ούτε μπορούν να παράγουν και να προμηθεύσουν έναν τέτοιο εμβολιασμό. Επομένως, αυτό είναι ένα έργο που πρέπει να επιτελέσουν οι πιο Συνειδητοποιημένοι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γιώργος Μισιάκας

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή