Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήνυμα του Δημήτρη Μπάρδα ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Φίλες και φίλοι
 
Σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με δραματικά γρήγορους ρυθμούς, που τα δεδομένα που προκύπτουν είναι διαφορετικά απ’ όσα μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει, ο επιχειρηματικός κόσμος καλείται να δείξει τον δρόμο της εξόδου από την κρίση. Να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για τον Νομό Τρικάλων, να εξασφαλίσει νέες θέσεις εργασίας και να στηρίξει στην πράξη καινοτόμες ιδέες και προτάσεις.
Σ’ αυτή τη συγκυρία οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να πάψουμε να είμαστε θεατές των γεγονότων, να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε όσα πιστεύουμε ότι αξίζουμε.
Οι εκλογές που διεξάγονται στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Τρικάλων, τον κατ’ εξοχήν φορέα στήριξης της επιχειρηματικότητας, είναι μια καλή αρχή για όλους μας. Να συμμετάσχουμε και να αναδείξουμε όσους πιστεύουμε ότι πραγματικά μπορούν να δώσουν μια νέα πνοή.
Συμμετέχω ως υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών, για ένα Επιμελητήριο ανοιχτό, που θα καταθέτει και θα υλοποιεί άμεσα αναπτυξιακές προτάσεις και θα χαράζει νέους δρόμους που θα οδηγήσουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται εδώ στην ευημερία. 
Δημήτρης Μ. Μπάρδας
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Τρικάλων
Βιογραφικό 
Ο Δημήτρης Μπάρδας, γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1991 όπου και τελείωσε το λύκειο. Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο πολυτεχνείο της Ξάνθης ( Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης). Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρίας ΚΤΗΤΩΡ η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακινήτων.

Συμμετέχει και δραστηριοποιείται στην ΛΕΜΕΛ κτηνοτροφική ομόρρυθμος  εταιρία η οποία ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία ακατέργαστου πρόβειου γάλακτος καθώς και άλλων κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή