ΕλλάδαΠρωτοσέλιδα

Μπαίνει φανάρι στο σημείο του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή

Όπως πάντα, στην Ελλάδα για να γίνει κάτι αυτονόητο, πρέπει να πληρωθεί με αίμα.

19 Mar 2021

Όπως πάντα, στην Ελλάδα για να γίνει κάτι αυτονόητο, πρέπει να πληρωθεί με αίμα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τροχαίας, έστειλε έγγραφο με το οποίο προτείνει την τοποθέτηση φαναριού στην αριστερή στροφή της Βασιλίσσης Σοφίας, με κατεύθυνση εντός του μεγάρου της Βουλή.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Σώματος, Κώστας Τασούλας, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιου είδους θετική εισήγηση, γεγονός που οδήγησε τη Βουλή στην απόφαση να απαγορεύσει, μέχρις ότου ρυθμιστεί το ζήτημα, την είσοδο των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο, μετά το τροχαίο-σοκ με θύμα τον 23χρονο.

Πάντως, η Βουλή έχει απευθυνθεί ξανά σε Τροχαία και Περιφέρεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Ήδη, δύο φορές κατά το παρελθόν (2012, 2014) έχει απευθυνθεί στην Περιφέρεια και άλλη μία (το 2020) στην Τροχαία με το σχετικό αίτημα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το εγχείρημα προσέκρουε στον ενδεχόμενο κίνδυνο της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

 

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.